Studieboliger

Vores studiebolig koncepter antager mange former, størrelser og muligheder. Gældende for dem alle er den høje grad af æstetik, sundhed, funktionalitet og bæredygtighed. De mest gængse boliger laver vi på 18 m2 med egen indgang samt eget bad, toilet og køkken, hvortil der herved kan opnåes boligsikring. Alle boliger er lavet i rent træ på skruefundamenter, med god ventilering og varmepumper.

Boligerne kan også laves på både 10, 12, 14 og 22 m2 eller større. Mulighederne er mange.


Rent praktisk er vi helt nede på 4-6 mdr. i produktion og anlægsfase, så med en smidig myndighedsbehandling kan vores projekter etableres ekstremt hurtigt både permanent og midlertidigt sammenlignet med mere traditionelt byggeri.

Fra idé, tegning, produktion, byggeansøgning, etablering og evt. indretning er vi med hele vejen, ligesom vi med de rigtige grunde og projekter kan bidrage til at finde de rigtige finansieringsløsninger.


Vi bygger ekstremt bæredygtigt i rent træ med skruefundamenter af 75% genbrugsstål produceret på fabrik drevet 100% af solceller, og som kan holde 100-200 år. Vi bruger altså ingen beton overhovedet i vores byggeprojekter, ligesom vi gør meget ud af træet fra inderst til yderst. Vi bruger altså heller ikke gipsplader eller andre normale materialer til at bygge vores boliger, da vi sætter sundhed, ventilering, æstetik og natur i højsædet, dog uden at gå på kompromis med projekt økonomien.


Vi kalder det en "no-brainer"....

PROJEKT:

KLIENT:

TIDSLINJE:

TYPE:

Opført:

Studieboliger

Kommuner + private bygherrer

4-6 mdr.

Igang

Bolig