Summerhouse  TWO MAXI

Summerhouse TWO - Maxi på 133 m2 

Dette hus er designet i lysegråbrændt lærketræ som facader, birkefinér vægge og lofter, 22mm x 22cm egetræsplankegulv, badeværelse med flotte klinker, armaturer og gulvvarme og Brændt fyrretræ som terrassebrædder. Huset har store vinduer, en karnap og et udendørs bad.


Hele huset er designet efter vores Nova Tegra-koncept, som en ekstremt sund og bæredygtig FSC-certificeret trækonstruktion på skruefundament, skabt i et lukket miljø på en fabrik og derfor uden brug af beton eller andre belastende byggemetoder.Dette hus er designet til at have Lysegråbrændt Lærketræ som facader, Birkefinér vægge og lofter, 22mm tykt og 22cm bredt egetræsplankegulv, badeværelse med flotte klinker, armaturer og gulvvarme og Brændt Fyrretræ som terrassebrædder. Huset har store vinduer, en karnap og et udendørs bad. Huset kan stå i 100 år, men kan også flyttes på en eftermiddag; næsten uden at efterlade spor.

Huset er sat på bæredygtige skruefundamenter, bestående af 75% genbrugsstål og produceret på fabrik, der kører 100% på solcelle energiog beklædt med det vedligeholdelsesfrie Burnt Wood på facader og terrassedæk.


Alt er muligt.PROJEKT:

KLIENT:

TIDSLINJE:

TYPE/M2:

OPFØRT:

Sommerhus 


Sommerhus / 133 m2